Disse 5 punkter skal ses, når du bruger en bærbar UPS-strømforsyning!

Disse 5 punkter skal ses, når du bruger en bærbar UPS-strømforsyning!

处理3

Bærbar UPSstrømforsyning er et sikkert, bærbart, stabilt og miljøvenligt lille energilagringssystem.I stand til at levere bærbare og bæredygtige grønne strømløsninger.

1. Denbærbar UPSUafbrydelig strømforsyningbruges i omgivelser med stram instrumentbelastning og højStrømforsyningkvalitet.Det kan sikre inverterens omskiftning, udgangsspænding, frekvensstabilitet og renheden af ​​udgangsbølgeformen.

2. Denbærbar UPSenergilagringStrømforsyningkan bruges i bjergområder, pastorale områder, udendørs og i biler og skibe uden elektricitet, og kan drives med jævnstrøm og strømudveksling.

3. Pan-geografiskmobil UPSstrømforsyning er en bærbar høj kapacitetUPS strømforsyning.Den bruger højtydende lithiumbatterier og den mest avancerede lithiumbatteriteknologi til at producere stærk udgangsenergi.Det giver to tilstande af AC-output og DC-output for at lette forskellige mobile produkter.Det er praktisk at bære.

4. Denbærbar UPS strømforsyningbeskytter vigtige belastninger såsom standby-maskiner og servere.Hvis der er en fiasko, vil der være økonomiske tab.

5. Bærbar UPSstrømforsyning er en uafbrudt strømforsyning med ekstremt høje krav til inverter-omkobling.Det har karakteristika af spændingsstabilisering og frekvensstabilitet og rensning af lysnettet.Det kan også rettes/vendes dobbeltkonvertering tilStrømforsyning.

1


Indlægstid: 15-jul-2021